De helft van het wagenpark van Brink elektrisch

De helft van het wagenpark van Brink elektrisch

Rotterdam, januari 2022 – Onlangs nam Brink de 55e elektrische leaseauto van AA Lease in gebruik. Hiermee is inmiddels de helft van het wagenpark van Brink elektrisch. Een mooie mijlpaal waarmee het bedrijf zijn CO2– footprint verder verkleint.

 

“Duurzaamheid is heel belangrijk voor ons als dienstverlener die in het hart van de maatschappij opereert. Wij zijn blij met een partner als AA Lease die helpt met mobiliteitsoplossingen die passen bij ons werk én onze duurzaamheidsdoelstellingen: een CO₂ neutraal wagenpark in 2025”, zegt Hans Zaat, managing partner bij Brink.

 

“Wij zijn erg trots dat we Brink al sinds 2003 mogen helpen met mobiliteitsoplossingen. Ook voor ons zijn duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen heel belangrijk. In 2018 telde Brinks wagenpark nog 3 elektrische auto’s en inmiddels is de helft van de leaseauto’s al elektrisch”, zegt Hans de Boer, directeur AA Lease. “Een prachtige mijlpaal.”

Om deze mijlpaal te vieren, hebben Brink en AA Lease gezamenlijk een cheque uitgereikt aan Fröbel, een horecaonderneming gerund door mensen met een verstandelijke beperking. Door de uitbraak van het Coronavirus hebben zij helaas de deuren van drie locaties in Rotterdam moeten sluiten. Daarbij ontvangen ze geen steun van de overheid. “Mooi om met deze donatie de stichting te helpen deze moeilijke periode te overbruggen”, licht Hans Zaat toe.