Weekendafsluiting in de maand september
02/09/2020

Sinds 6 augustus werkt Rijkswaterstaat aan het groot onderhoud N3. De werkzaamheden bij de Papendrechtse brug zijn afgerond. Vrijdagavond 4 september tot maandagochtend 7 september begint de volgende fase.

ID.3: gewoon een Volkswagen.
Maar nu 100% elektrisch!
18/08/2020

Een elektrische auto met het gebruiksgemak en comfort dat je van een Volkswagen gewend bent. En met een actieradius die je het vertrouwen geeft om ook voor elektrisch rijden te kiezen. We hebben het over de Volkswagen ID.3, een compleet nieuw concept van Volkswagen.

Groot onderhoud Randweg N3
31/07/2020

De randweg N3 tussen de A15 bij Papendrecht en de A16 bij Dordrecht is erg belangrijk voor de bereikbaarheid van de regio Drechtsteden. Maar, op dit moment verkeert de N3 in slechte staat en is groot onderhoud van belang. De gemeente, provincie en Rijkswaterstaat werken samen bij het groot onderhoud.

100% NL ROUTEPLANNER: WIN EEN HUURAUTO!
29/06/2020
Door de coronacrisis zijn veel vakantieplannen in duigen gevallen. Blijf jij dit jaar in eigen land en ga je het liefst met de auto erop uit? Geef je dan nu op en maak kans op een BOVAG huurauto voor één week! Heb jij altijd al met een cabrio of met een luxe personenbus met vrienden*
Ben jij klaar voor de vakantie?
28/06/2020
Op vakantie in Nederland of het buitenland? Lekker in eigen land op vakantie, veilig en vertrouwd of toch op vakantie naar het buitenland? Het mag allemaal weer, maar de komende periode zijn er nog maatregelen van kracht om verspreiding van het coronavirus te voorkomen. Hoe bereid je je voor? Wij helpen je graag op weg!
Blijf thuis als het kan, rij slim als het moet.
06/05/2020

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u in deze periode het openbaar vervoer zoveel mogelijk wilt vermijden. Een goed alternatief is een auto huren. Zo beperkt u het contact met anderen en komt u toch op uw bestemming. U huurt al een Volkswagen UP (of gelijkwaardig klasse) voor 15 euro per dag.

Autorijden tijdens het coronavirus: tips van ons
24/04/2020

Het coronavirus zorgt snel voor uitzonderlijke omstandigheden. De afgelopen weken heeft de Nederlandse overheid maatregelen genomen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Uit voorzorg hebben ook wij een aantal maatregelen genomen. Deze zijn conform de richtlijnen van het RIVM.

Onze maatregelen tegen verspreiding van het Coronavirus
24/04/2020

Het coronavirus zorgt snel voor uitzonderlijke omstandigheden. Terwijl u dit leest, krijgt een “nieuwe normale situatie” langzaam vorm. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit. De afgelopen dagen heeft de Nederlandse overheid maatregelen genomen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken.

City Swim Dordrecht 2019: AA Lease deed mee!
24/04/2020

Dit jaar hebben AA Lease en Ames deelgenomen aan ”Swim to Fight Cancer Dordrecht” ook wel bekend als City Swim Dordrecht. Vier medewerkers vormden samen het zwemteam. Er is maar liefst € 4.222 opgehaald. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots op deze prestatie en willen alle donateurs van de City Swim bedanken voor hun bijdragen!

Haal het maximale uit uw elektrische auto!
24/04/2020

Haal alles uit uw actieradius Honderd jaar geleden reden er wereldwijd duizend elektrische auto’s. Wegens de energiedichtheid van de accu’s (deze waren namelijk vele malen kleiner) verdwenen de elektrische auto’s al snel uit het straatbeeld. Nu, honderd jaar later, heeft de elektrische auto zich in een hoog tempo ontwikkeld.

Vijf Volkswagen Transporters voor Stichting SPON
24/04/2020
AA Lease heeft samen met Ames Sliedrecht vijf nieuwe Volkswagen Transporters afgeleverd aan Stichting SPON. Deze stichting biedt onderwijs en begeleiding aan leerlingen van 4 tot 20 jaar met een specifieke onderwijs- en ondersteuningsvraag. SPON geeft passend onderwijs op scholen in Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Dordrecht en Gorinchem. Wij wensen jullie veel succes met de nieuwe bussen!
Roparun 2019 was een groot succes!
23/04/2020

De uitslag van Roparun 2019 is bekend!  Drie weken geleden vond de 28ste editie van de Roparun plaats. Er deden ruim 8.000 deelnemers (verdeeld over 323 teams) mee om geld in te zamelen. Na bloed, zweet & tranen is het de deelnemers gelukt om weer een enorm hoog bedrag in te zamelen!

50 jaar AA Lease & AA Rental
23/04/2020
AA Lease & AA Rental in beeld!   Het begon eind jaren zestig, Ames Autobedrijf startte met het verhuren en leasen van auto’s. In de loop der jaren werden deze onderdelen steeds belangrijker en werden AA Lease en AA Rental opgericht. Inmiddels hebben beide bedrijven zich verzelfstandigd en is AA Lease de grootste universele leasemaatschappij
De ultieme eco-auto rijdt bij AA Lease: Hyundai NEXO
23/04/2020

Samen met onze klant en H-Point Dordrecht werken we aan een schoner Nederland! AA Lease concentreert zich op slimme mobiliteit, gericht op het minimaliseren van de impact op het milieu. Wij willen onze klanten blijven inspireren om de beslissende stappen naar een duurzaam wagenparkbeheer te blijven zetten.