AA Lease

Over AA Lease

AA Lease komt voort uit het familiebedrijf Ames dat een geschiedenis heeft van meer dan 100 jaar. In 1905 nam Ames een smederij over in Leerdam. Dit groeide uit tot een rijwielsport- en motorhandel en had nauwe banden met Pon. In de jaren twintig volgden de automobielen en al snel kreeg Ames een Volkswagen agentschap.

Nieuwe ontwikkelingen en andere klantwensen vroegen om een uitbreiding van het dienstenpakket. Op 17 december 1969 werd AA lease opgericht en kort hierna werd het eerste leasecontract ondertekend. De groei nam toe en dit leidde in september 2017 tot een splitsing. De leasemaatschappij AA Lease verzelfstandigde zich van de Amega Groep.

 

Een universele, onafhankelijke leasemaatschappij

Inmiddels zijn wij een universele, onafhankelijke leasemaatschappij en beheren we ruim 10.000 contracten voor onze klanten. Of het nu gaat om een enkele auto of om een wagenpark met honderden auto’s. Met tal van mobiliteitsoplossingen streven wij naar een duurzaam en kostenefficiënt wagenpark voor de klant, waarbij bijvoorbeeld elektrische auto’s en ook deelauto’s onderdeel van het pakket kunnen zijn. In onze dienstverlening staat de klant centraal en zetten wij in op duurzame relaties met klanten en medewerkers.

Dé mobiliteitsaanbieder

Steeds meer ontwikkelingen binnen de leasebranche zijn gericht op duurzaamheid. Zo worden mobiliteitsbudgetten, inzage in rijgedrag en totale en flexibele mobiliteit steeds belangrijker. Door rekening te houden met deze ontwikkelingen, streven wij ernaar om dé totale mobiliteitsaanbieder te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mobiliteitskaart met OV-diensten. Zo dragen wij niet alleen bij aan de wensen en behoeften van de klanten, maar dragen wij ook bij aan het milieu. Een onderdeel dat ook een grote rol speelt bij AA Lease.