Werken bij AA Lease is meer dan een baan.

AA Lease biedt een werkkring met voldoende uitdagingen waar een no-nonsense mentaliteit en vooruitstrevendheid van je gevraagd wordt. We zijn een hecht, hardwerkend en betrokken team waar een professionele werkomgeving samen gaat met een persoonlijke en informele sfeer. Of je nu een starter bent of al enkele jaren ervaring hebt: AA Lease is altijd op zoek naar nieuw talent! Talent dat zich thuis voelt bij een dynamische universele autoleasemaatschappij. Kom jij werken bij AA Lease? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct, wedden dat het klikt?

Medewerker Sales Support

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je je commerciële talenten omzetten in sterke vaardigheden? Dan zoeken wij jou!

Klik hier voor meer informatie

Medewerker Contractbeheer

Het hele proces vanaf het moment dat de auto wordt ingezet tot het moment dat we de auto weer terugkrijgen bij deze succesvolle leasemaatschappij ligt in jouw handen! Werk jij het best onder druk en ziet jouw ideale werkdag er het liefst elke dag anders uit? Dan kan dit zomaar jouw nieuwe baan zijn!

Klik hier voor meer informatie

(Startende) Assistent Controller

Sta jij aan het begin van je carrière en ben je zelfstandig, proactief, analytisch sterk en zeer nauwkeuring? Dan zoeken wij jou als assistent controller!

Klik hier voor meer informatie