Werken bij AA Lease is meer dan een baan. AA Lease biedt een werkkring met voldoende uitdagingen waar een no-nonsense mentaliteit en vooruitstrevendheid van je gevraagd wordt. We zijn een hecht, hardwerkend en betrokken team waar een professionele werkomgeving samen gaat met een persoonlijke en informele sfeer. Of je nu een starter bent of al enkele jaren ervaring hebt: AA Lease is altijd op zoek naar nieuw talent! Talent dat zich thuis voelt bij een dynamische universele autoleasemaatschappij. Kom jij werken bij AA Lease? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct, wedden dat het klikt?

Verhuurmedewerker

Jij weet écht wat een klant nodig heeft! In de autoverhuur regel jij het van A tot Z met als doel een tevreden klant en het verlenen van de beste service. Past dit bij jou? Dan zoeken wij jou als onze collega! Lees de vacature of solliciteer direct!

Autowasser 

Wil jij ervoor zorgen dat onze verhuurauto’s netjes worden afgeleverd aan de klant? Ben jij goed in het schoonmaken en wassen van auto’s en op zoek naar een leuke baan? Dan hebben wij de functie die bij jou past! Lees de vacature of solliciteer direct!