Werken bij AA Lease of AA Rental is meer dan een baan.

AA Lease en AA Rental bieden een werkkring met voldoende uitdagingen waar een no-nonsense mentaliteit en vooruitstrevendheid van je gevraagd wordt. We zijn een hecht, hardwerkend en betrokken team waar een professionele werkomgeving samen gaat met een persoonlijke en informele sfeer.

Of je nu een starter bent of al enkele jaren ervaring hebt: AA Lease en AA Rental zijn altijd op zoek naar nieuw talent! Talent dat zich thuis voelt bij een dynamische universele autolease- en verhuurmaatschappij. Kom jij bij ons werken? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct, wedden dat het klikt?

Medewerker Autoverhuur – AA Rental 

Ben jij de nieuwe collega die weet wat onze klanten echt nodig hebben op het gebied van autoverhuur? Vind jij het leuk om te adviseren en deins jij niet terug voor een dynamische werkomgeving? Dan zoeken wij jou ter versterking van het team! Klik hier voor meer informatie

Telefoniste – AA Lease 

Ben jij de gastvrije telefoniste die ons team komt versterken? Beschik jij over een klantvriendelijke instelling? Heb jij daarnaast enige ervaring als telefoniste of receptioniste? Dan zoeken wij jou!

Klik hier voor meer informatie

Open sollicitaties zijn heel welkom!

Staat jouw ideale baan er (nog) niet bij maar wil je wel deel uitmaken van het dynamische team van AA Lease of AA Rental? Stuur ons dan je open sollicitatie met motivatie! Wij groeien hard, misschien groei jij met ons mee! Dat kan zowel fulltime als parttime. Reageer direct!