AA Lease

Amega

Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in de regio Zuid-Holland-Zuid. Met een geschiedenis van bijna 100 jaar ligt er een stabiel fundament onder alle Amega bedrijven. Ondanks dat wij ons hebben verzelfstandigd van Amega, is er net als in het begin een uitstekende samenwerking. Zowel voor Amega als AA Lease is het begrip ‘partner’ kenmerkend voor de filosofie achter beide bedrijven.

 

De voordelen van Amega als partner één van onze partners:

  • Dealer-, schadeherstel- en service bedrijven onder één vlag
  • Regionaal verspreid en 24/7 dienstverlening
  • Compleet bedrijfswagencentrum
  • Synergievoordelen van een grote groep automotive bedrijven

Ondernemen met impact Drechtsteden

Het label Ondernemen met impact Drechtsteden is er voor bedrijven in de Drechtsteden die aan de slag willen met ondernemen met impact of al aan de slag zijn en hun impact in het bedrijf en in de directe omgeving willen vergroten. Als partner van Stichting Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in Dordrecht willen wij de regio mooier, socialer, krachtiger en duurzamer maken. Hierbij is het belangrijk dat er zoveel mogelijk gelijke kansen zijn voor iedereen.

PSB Bedrijfswageninrichting


Met PSB Bedrijfswagenrichting als één van onze partners, kunnen wij de bedrijfsidentiteit- en herkenbaarheid van de klant versterken. Van het inbouwen van speciale inrichting en apparatuur tot het volledig overbouwen van apparatuur.