AA Lease

Amega

Amega bundelt meerdere bedrijven die actief zijn in de automotive branche in de regio Zuid-Holland-Zuid. Met een geschiedenis van bijna 100 jaar ligt er een stabiel fundament onder alle Amega bedrijven. Ondanks dat wij ons hebben verzelfstandigd van Amega, is er net als in het begin een uitstekende samenwerking. Zowel voor Amega als AA Lease is het begrip ‘partner’ kenmerkend voor de filosofie achter beide bedrijven.

 

De voordelen van Amega als partner één van onze partners:

  • Dealer-, schadeherstel- en service bedrijven onder één vlag
  • Regionaal verspreid en 24/7 dienstverlening
  • Compleet bedrijfswagencentrum
  • Synergievoordelen van een grote groep automotive bedrijven

 

PSB Bedrijfswageninrichting


Met PSB Bedrijfswagenrichting als één van onze partners, kunnen wij de bedrijfsidentiteit- en herkenbaarheid van de klant versterken. Van het inbouwen van speciale inrichting en apparatuur tot het volledig overbouwen van apparatuur.

Mobilitics


Wanneer u een elektrische of hybride auto rijdt, dan wilt u natuurlijk niet onderweg zonder stroom komen te staan. Daarom is het niet alleen van belang dat u uw auto kunt opladen als u thuis of op uw werk bent, maar ook wanneer u onderweg bent. De laadpas van Mobilitics biedt hierin de uitkomst. Met onze laadpas kunt u uw auto gemakkelijk opladen wanneer u onderweg bent.

Mobilitics is een beheer- en adviesorganisatie op het gebied van mobiliteit. Door middel van onze mobiliteitsoplossingen krijgt u inzicht in de zakelijke mobiliteit van uw organisatie. Dit doen wij enerzijds door u inzicht te geven in uw wagenpark met onze wagenparkbeheersoftware. En anderzijds door u inzicht te geven in het zakelijke vervoer en de reiskosten van uw medewerkers door middel van de Mobiliticspas en bijbehorende software. Hierbij krijgt u een volledige oplossing op maat; van advies tot implementatie en het beheer.