AA lease concentreert zich op slimme mobiliteit die voorziet in de behoeftes van keuzevrijheid, flexibiliteit, efficiëntie en ook milieuvriendelijkheid. We zetten ons niet alleen in voor duurzame producten maar we richten ons ook op het maatschappelijke aspect. Wij weten dat we het MVO beleid op de juiste manier kunnen invullen door samen te werken met partners, verenigingen en stichtingen.

People & Profit

 


Oxfam Novib

Een wereldwijde organisatie die sinds 1956 onrecht, maar ook armoede actief aanpakt. Dat doen zij door vier factoren aan te pakken, namelijk: voedselzekerheid, veiligheid, rechtvaardigheid en perspectief. Als ambassadeur van Oxfam Novib steunen wij ondernemers met het opbouwen van hun eigen bedrijf. Zo geven wij andere ondernemers een eerlijke kans en de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen.

 


Giovanni van Brockhorst Foundation

AA Lease is autosponsor van de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Door middel van een auto kan de foundation kinderen voorzien van de juiste sport- en onderwijsmaterialen. Met de bedoeling dat de kinderen met een leerachterstand grote sprongen in zelfbewustzijn en zelfvertrouwen met als gevolg dat de schoolprestaties verbeteren.

 


Dirk Kuyt Foundation

De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en organiseert inmiddels ca. 100 sportevenementen door heel Nederland om sport-stimulerende projecten te realiseren voor mensen met een beperking. Om ons steentje bij te dragen, sponsoren wij de foundation met een rolstoelbus. Door middel van een rolstoelbus kunnen mensen met een beperking gemakkelijk vervoerd worden.

 


De Voedselbank

AA Lease is trotse bus sponsor van de Voedselbank Dordrecht. De hulp van de Voedselbank is bedoeld om mensen/gezinnen een steuntje in de rug te geven bij het oplossen van hun financiële problemen. Door de Voedselbank te ondersteunen wordt het hen mogelijk gemaakt om aangeboden levensmiddelen op te halen en ook de pakketten rond te brengen.

 


Erasmus MC Vriendenfonds

Het Erasmus MC werkt aan een gezonde bevolking en excellente zorg. Het fonds strijdt onder andere tegen kanker, alzheimer, hart- en vaatziekten. Maar, natuurlijk ook nog tegen vele andere ziekten. Als sponsor leveren wij een belangrijke bijdrage om de noodzakelijke onderzoeken te realiseren.

 

Eigen personeel

Ook is de aandacht voor de individuele werknemer essentieel. Zo krijgt elke medewerker minimaal één keer per jaar een functioneringsgesprek. Het doel van deze gesprekken is de medewerker te helpen zich verder te laten ontwikkelen naar een hoger plan. Opleidingen zijn belangrijk binnen AA Lease. Zo zijn nieuwe medewerkers verplicht om de cursus VNA leasing te volgen. Onze focus blijft op het intern opleiden van medewerkers, zowel in de AA Academy als middels actieve coaching ‘on the job’.

Planet

ISO gecertificeerd

AA Lease is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. ISO 14001 is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Zo wordt het milieumanagementsysteem gebruikt om bij de organisatie een passend milieubeleid te ontwikkelen en ook de uitvoering ervan te borgen.

 

Cleaner Car Contracts

Sinds 2014 is AA Lease aangesloten bij Cleaner Car Contracts. Met de bedoeling ons te conformeren aan de internationale doelstelling om in 2020 de gemiddelde CO2-uitstoot van de nieuwe gekochte auto’s te reduceren naar 95 gram per kilometer.

 

Onze milieu doelstellingen:

  • Elektriciteitsverbruik reduceren met 5%
  • Gasverbruik reduceren met 8%
  • Het energieverbruik reduceren met 2%.
  • Het reduceren van papiergebruik met 2%
  • Het brandstofverbruik moet met 5% dalen.