AA lease concentreert zich op slimme mobiliteit die voorziet in de behoeftes van keuzevrijheid, flexibiliteit, efficiëntie en milieuvriendelijkheid. We zetten ons niet alleen in voor duurzame producten maar we doen veel meer.

People & Profit

 


Oxfam Novib
Een wereldwijde organisatie die sinds 1956 onrecht en armoede actief aanpakt. Dat doet zij door vier factoren aan te pakken: voedselzekerheid, veiligheid, rechtvaardigheid en perspectief. Als ambassadeur van Oxfam Novib steunen wij ondernemers met het opbouwen van hun eigen bedrijf. Hiermee geven wij andere ondernemers een eerlijke kans en de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen.

 


Giovanni van Brockhorst Foundation
AA Lease is autosponsor van de Giovanni van Bronckhorst Foundation. Op de manier kan de foundation kinderen voorzien van de juiste sport- en onderwijsmaterialen. Kinderen met een leerachterstand maken hierdoor grote sprongen in zelfbewustzijn en zelfvertrouwen met als gevolg dat de schoolprestaties verbeteren.

 


Dirk Kuyt Foundation
Voor de foundation sponsort AA Lease een rolstoelbus. De Dirk Kuyt Foundation ondersteunt en organiseert inmiddels ca. 100 sportevenementen door heel Nederland om sport-stimulerende projecten te realiseren voor mensen met een beperking.

 


De Voedselbank
AA Lease is trotse bus sponsor van de Voedselbank Dordrecht. De hulp van de Voedselbank is bedoeld om mensen/gezinnen een steuntje in de rug te geven bij het oplossen van hun financiële problemen. Door de Voedselbank te ondersteunen wordt het hen mogelijk gemaakt om aangeboden levensmiddelen op te halen en pakketten rond te brengen.

 


Erasmus MC Vriendenfonds
Het Erasmus MC werkt aan een gezonde bevolking en excellente zorg. Het fonds strijdt tegen kanker, alzheimer, hart- en vaatziekten en de vele andere ziekten. Als sponsor leveren wij een belangrijke bijdrage om de noodzakelijke onderzoeken te realiseren.

 

Eigen personeel
Aandacht voor de individuele werknemer is essentieel. Minimaal één keer per jaar heeft elke medewerker van AA Lease een functioneringsgesprek. Het doel van deze gesprekken is de medewerker te helpen zich verder te laten ontwikkelen naar een hoger plan. Opleidingen zijn belangrijk binnen AA Lease. Zo zijn nieuwe medewerkers verplicht om de cursus VNA leasing te volgen. Onze focus blijft op het intern opleiden van medewerkers, zowel in de AA Academy als middels actieve coaching ‘on the job’.

Planet

ISO gecertificeerd

AA Lease is ISO 9001 en ISO 14001 gecertificeerd. ISO 14001 is de internationale norm met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem wordt gebruikt om bij de organisatie een passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.

 

Cleaner Car Contracts

Sinds 2014 is AA Lease aangesloten bij Cleaner Car Contracts. Hiermee conformeren wij ons aan de internationale doelstelling om in 2020 de gemiddelde CO2-uitstoot van de nieuwe gekochte auto’s te reduceren naar 95 gram per kilometer.

 

Onze milieu doelstellingen:

  • Elektriciteitsverbruik reduceren met 5%
  • Gasverbruik reduceren met 8%
  • Het energieverbruik reduceren met 2%.
  • Het reduceren van papiergebruik met 2%
  • Het brandstofverbruik moet met 5% dalen.