Reparatie

Zorg dat uw lease auto in goede staat blijft. Dit doet u door periodiek onderhoud te plegen. Eventuele reparaties dient u altijd door een officiële dealer van het betreffende merk te laten uitvoeren. Maar, vooraf is wel onze toestemming nodig.

Indien u geen toestemming heeft vanuit AA Lease, wordt er geen reparatie uitgevoerd. Vervanging of reparatie van niet in de leaseprijs opgenomen accessoires komt altijd voor rekening van de leaserijder.

 

Onderhoud

Is uw lease-auto door één van de Amega dealers geleverd, plan dan uw reparatie- of onderhoudsbeurt online. Ga naar www.amega.nl en kies de desbetreffende dealer. Vervolgens maakt u een afspraak door de online planner te gebruiken. Wanneer de berijder recht heeft op vervangend vervoer, wordt er ook direct een vervangende auto ter beschikking gesteld.

 

Banden

U heeft het onderdeel banden in uw leasecontract. Dit wil zeggen dat u bij normaal gebruik onbeperkt uw banden kunt laten vervangen. Uw auto wordt standaard geleverd op zomerbanden. Voor winterbanden dient u een afspraak te maken. Het kan zijn dat de nieuwe auto in de winterperiode wordt afgeleverd. In dat geval kan deze afhankelijk van het merk en de wijze van levering, worden afgeleverd op winterbanden. Dit wordt met u besproken bij het inplannen van de afleverafspraak.

Wat kunnen wij voor u betekenen?