AA Lease

Click & Drive

De specialist in flexibele mobiliteit. Onder flexibele mobiliteit wordt verstaan: een auto die tot uw beschikking staat, maar alleen als u hem nodig heeft. Met AA Rental als ons zusterbedrijf wordt een tijdelijke auto (auto huren) gemakkelijker!

In de praktijk blijkt dat een pool- of leaseauto regelmatig stilstaat. Door gebruik te maken van Click & Drive kunt u gemakkelijk een auto huren. Zo bieden wij u gemak en flexibiliteit. Het werkt eenvoudig: u gaat naar de website van Click & Drive en met enkele muisklikken heeft u de gewenste auto gereserveerd. Heeft u de auto zo snel mogelijk nodig? Het is mogelijk om de auto al binnen vier uur op de gewenste locatie te krijgen, gewassen en afgetankt. Met Click & Drive betaalt u alleen wanneer de auto daadwerkelijk wordt gebruikt. Over de vaste kosten van de auto hoeft u zich geen zorgen te maken. Met ons ruime wagenpark van bijna 1000 auto’s is er altijd een passende auto beschikbaar, van de zuinigste auto’s in z’n klasse tot een bedrijfswagen met voldoende laadvolume.

 

Wat zijn de voordelen van Click & Drive?

  • De auto wordt op locatie gebracht en gehaald
  • U heeft geen onnodige stilstand van het wagenpark
  • Het is een perfecte aanvulling op het mobiliteitsbudget
  • U betaalt alleen voor het werkelijke gebruik van de auto
  • Een auto delen is mogelijk met meerdere berijders of bedrijven
  • U heeft een ruime keuze uit de best passende auto

 

Reserveer direct uw auto via www.aaclickanddrive.nl of kijk voor meer informatie op de website van AA Rental, www.aarental.nl.

 

Vakantieauto

De vakantieauto is dé oplossing voor medewerkers die dagelijks in een kleine zuinige auto rijden, maar in de vakantieperiodes aangenaam op reis willen in een comfortabele ruime auto. Door het aanbieden van een vakantieauto naast de reguliere leaseauto wordt de keuze voor een zuinigere en schonere auto gestimuleerd. Dit heeft zowel voordelen voor uw onderneming als voor de berijder. U profiteert van lagere leasetarieven en lagere brandstofkosten.

Wat kunnen wij voor u betekenen?