AA Lease

Wij regelen het voor je!

Het beheren van een wagenpark neemt veel tijd in beslag, tenzij AA Lease je hier bij helpt! Met onze fleetmanagement mobiliteits-oplossingen, oftewel wagenparkbeheer, nemen wij het gehele beheer van het wagenpark uit handen. Denk hierbij aan inkoop en verkoop, onderhoud, reparatie, vervangend vervoer, verzekeringen en (brandstof-) administratie.

Met Fleetmanagement heb je meer ruimte om je te richten op de kernactiviteiten van het bedrijf. Wij nemen het beheer van het wagenpark uit handen, maar je blijft economisch eigenaar van het wagenpark. De lease-auto’s staan, namelijk bij jouw bedrijf op de balans. Tussentijds ontvang je regelmatig relevante informatie over de maandelijkse kosten van het wagenpark. Door middel van onze online en/of offline rapportages houd je ook altijd een actueel overzicht. Zo kun je gemakkelijk bijsturen waar nodig.

 

Het wagenparkbeheer wordt altijd op maat samengesteld. Wij bieden verschillende mobiliteitsoplossingen en samenwerkingsmogelijkheden, zo doet iedereen waar hij of zij goed in is:

Vervangend vervoer

Brandstofbeheer

Verzekeringen

Reparatie, onderhoud en banden

Houderschapsbelasting

Inkoop van (nieuwe) auto’s

Verkoop van leaseauto’s

Wat kunnen wij voor u betekenen?