Weekendafsluiting in de maand september

Sinds 6 augustus werkt Rijkswaterstaat aan het groot onderhoud N3. De werkzaamheden bij de Papendrechtse brug zijn afgerond. Vrijdagavond 4 september tot maandagochtend 7 september begint de volgende fase.

 

Vrijdagavond 4 september tot maandagochtend 7 september is de N3 in beide richtingen volledig afgesloten tussen de Merwedestraat Dordrecht en de A16, inclusief alle toe- en afritten. Op 4 september start Boskalis vanaf 20.00 uur met het plaatsen van afzettingen op de toe- en afritten. De N3 is vanaf 21.00 uur volledig afgesloten en dit duurt tot 7 september 05.00 uur. Tijdens de weekendafsluiting wordt het doorgaande verkeer omgeleid via de A15 en A16.

  • Nood- en hulpdiensten kunnen door het werkvak.
  • Fiets- en voetpaden langs de N3 zijn open. Op de Wantijbrug is één zijde beschikbaar voor fietsers en voetgangers. Dit wordt met borden aangegeven.
  • Openbaar vervoer op deze route rijdt tijdens de afsluiting via een andere route.

 

Vanaf maandag 7 september blijft de N3 (beperkt) open. Klik hier voor meer informatie over de weekendafsluiting in september en de lokale bereikbaarheid.

 

Toch reizen met de auto?

Houd dan rekening met drukte op de weg en langere reistijden. Plan je reis en bekijk voor vertrek de drukte op de weg op de website www.dordrechtonderweg.nl

 

Meer weten?

Actuele informatie over de werkzaamheden, planning en te verwachten hinder tijdens alle werkzaamheden aan de N3 vind je op www.n3werkzaamheden.nl.