Met een goede autoregeling beter op weg!

Met een goede autoregeling beter op weg!

Goed voorbereid een wagenpark beheren. Dat bespaart een hoop geregel achteraf. Met een heldere autoregeling en berijderreglement help je je medewerkers goed op weg. Met een hoop duidelijkheid. Maar hoe kom je tot een slim, evenwichtig, efficiënt wagenpark dat perfect aansluit bij je bedrijf en bij de wensen van je medewerkers? Wij weten hoe!

 

Welke restricties gelden er eventueel bij de keuze van een leaseauto? Hoe verwerk je maatschappelijke doelen zoals CO2-reductie in de autoregeling?
Onze leaseadviseurs zijn ervaren in het adviseren van directies en wagenparkbeheerders. En dat gaat veel verder dan ‘even’ een leaseofferte uitbrengen. In samenwerking met de klant ontwikkelen wij een autoregeling die past als een maatpak.

 

Om tot een goed advies te komen maakt AA Lease eerst een wagenparkscan. Hierin wordt ook de huidige CO₂-uitstoot van het wagenpark inzichtelijk gemaakt. En natuurlijk worden de persoonlijke wensen van de klant betreffende autokeuze, functionaliteit, uitstraling van het bedrijf en de belangen en keuzes van de medewerkers hierin meegenomen. Op basis van deze scan stellen wij, in nauwe samenwerking, een plan van aanpak op om de ideale autoregeling (al dan niet in combinatie met de gewenste uitstootreductie) te ontwikkelen.

 

Belangrijke tools die wij daarbij gebruiken, zijn tips voor zuinig rijden, slimme rapportages en eventueel het “vergroenen” van een bestaande autoregeling. Het plan kan voor één of meerdere jaren worden opgesteld. Aan jou de keus hoe snel je het wagenpark optimaal beheert en vergroent!

 

Neem voor een advies op maat contact op met jouw leaseadviseur. Ben je nog geen klant? Neem dan contact met ons op via info@aalease.nl of 078-6311312. Graag tot ziens!