AA Lease

Direct liquide middelen

Heeft u uw wagenpark momenteel in eigen beheer maar zou u graag geld vrij willen maken voor verbetering of groei van uw organisatie? Denkt u dan eens na over een sale and leaseback constructie via AA Lease. Door middel van een sale en leaseback van uw wagenpark verkoopt u de auto’s aan AA Lease en brengt deze vervolgens onder in een leaseconstructie. Met een sale and leaseback constructie maakt u vastliggend kapitaal beschikbaar voor uw bedrijfsvoering. Hierdoor creëert u extra liquiditeit en werkkapitaal voor uw core business.

Kiezen voor AA Lease, is kiezen voor zorgeloze mobiliteit!

Een leasecontract biedt u meer dan de financiering van uw auto’s. Ook reparaties, onderhoud, bandvervangingen en verzekering zijn standaard opgenomen in de dienstverlening. Hier heeft u dus geen omkijken meer naar. Maar denkt u ook aan het actief beheer van uw wagenpark, waarbij auto’s tijdig worden vervangen en onnodige kosten worden voorkomen. Het technisch en administratief beheer van uw wagenpark is bij ons in goede handen, kortom alle operationele- en administratieve taken rondom het wagenpark zijn verleden tijd!

 

Maar misschien nog wel belangrijker, uw autokosten worden beter budgetteerbaar. U betaalt een vast bedrag per maand en weet dus precies waar u aan toe bent. Daarnaast helpen wij u graag uw autobeleid verder te professionaliseren, zodat er duidelijkheid is voor uw medewerkers en dit beleid tegelijkertijd helpt uw CO2- een kostenreductie doelstellingen te behalen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van aanverwante dienstverlening, zoals brandstof- en laadpassen, huur- en deelauto’s, OV mogelijkheden en leasefietsen.

 

Uiteraard blijft u volledig in control en wordt u door AA Lease geïnformeerd én geadviseerd. Wij bieden u rapportages op maat, deze kunt u online inzien, maar worden door ons ook persoonlijk aan tafel met u doorgenomen. In onze rapportages staan alle gegevens van het wagenpark vermeld, onder andere op het gebied van gereden kilometers, onderhoudskosten, CO2 uitstoot en brandstofverbruik. Uiteraard op hoofd en op detailniveau. Daarbij wordt ook vroegtijdig melding gemaakt van eventuele excessen en kunnen we inspelen op het voorkomen van toekomstig hoge kosten.

 

De voordelen van Sale & Lease back

  • U maakt kapitaal vrij voor investeringen voor uw bedrijfsvoering
  • Alle kosten worden gebundeld en zijn goed budgetteerbaar
  • Alle zaken rondom het wagenpark worden bij u uit handen genomen
  • Minder administratieve handelingen voor u
  • U ontvangt uitgebreide managementrapportages rondom uw wagenpark, zodat u tijdig kunt anticiperen op onnodige kosten.
Wat kunnen wij voor u betekenen?