AA Lease

Veelzijdige oplossingen

De wereld waar we in leveren verandert enorm snel. Denk aan de snel veranderende regelgeving, elektrisch rijden wordt populairder, meer vraag naar elektrische fietsen een mobiliteitsbudgetten. Dit zijn allemaal zaken waar je als wagenparkbeheerder van op de hoogte moet zijn. Wij doen er dan ook alles aan om het wagenparkbeheer voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. Dit doen wij niet alleen voor personenauto’s, maar ook als je bedrijfswagens bij ons leaset.

Voor veel ondernemers zijn de autokosten een fors deel van de totale begroting. Met alle onzekerheden erbij ten aanzien van restwaarde, schade en onderhoud. Zo ervaren onze klanten het gemak en de (financiële) voordelen van het leasen van bedrijfswagens bij AA Lease:

  • Bedrijfswagens op maat, turn key oplevering van je bedrijfsauto inclusief inrichting en bestickering
  • Wij regelen alle zaken omtrent het wagenpark, waardoor je kunt focussen op de core business
  • Ontvang op maat gemaakte rapportages
  • Eén vast tarief, tussentijdse zijn opgenomen in het maandtarief

 

Bij het leasen van een auto heb je te maken met een vast maandelijks leasetarief. Hierdoor kun je de kosten goed budgetteren. Daarnaast is een bedrijfswagenlease een off-balance financiering. Hét voordeel hiervan is dat een balansverkorting ontstaat, waarmee je de liquiditeitspositie van het bedrijf verbeterd.

 

De identiteit en herkenbaarheid van het bedrijf versterken

Wij zijn een merkonafhankelijke leasemaatschappij waardoor wij je in een persoonlijk gesprek goed kunnen adviseren over diverse merken. Ook wel een advies op maat en een veelzijdige oplossing. In samenwerking met PSB Bedrijfswagenrichting helpen wij jou om de bedrijfsidentiteit- en herkenbaarheid van het bedrijf te versterken. Van het inbouwen van speciale inrichting en apparatuur tot het volledig overbouwen ervan. Onze partner PSB Bedrijfswageninrichting biedt voor alle branches en alle merken bedrijfswagens een passende oplossing, zoals:

  • Betimmering van vloeren en wanden
  • Montage van dubbele cabines
  • Montage van complete aluminium inrichtingen
  • Dealer Bott Vario
  • Levering en montage van diverse accessoires, zoals: side bars, blackboxes, alarmsystemen, standkachels, telefoon- en navigatiesystemen

 

Kortom, bedrijfswagens die aansluiten bij jouw wensen in de dagelijkse werkzaamheden. Al jaren is AA Lease de specialist op het gebied van bedrijfswagenlease.

Wat kunnen wij voor u betekenen?