RTV Dordrecht ontvangt nieuwe auto’s

Dordrecht, februari 2019

 

RTV Dordrecht en AA Lease, twee goede bekenden in Dordrecht, zijn recentelijk een samenwerking voor twee jaar aangegaan. Dit heeft (onder andere) geresulteerd in twee gloednieuwe Volkswagens UP!’s. Geheel uitgevoerd in de opvallende huisstijl van beide ondernemingen. Afgelopen week heeft u de auto’s voor het eerst op de openbare weg voorbij zien komen.

De lokale omroeporganisatie uit Dordrecht. De omroep verzorgt lokale programma’s, informatie op televisie (TV Dordrecht), radio (Drechtstad FM) en online media. Daarnaast werkt met een centrale nieuwsredactie waar content geproduceerd wordt voor alle kanalen (online, televisie en radio).

 

Met de levering van de twee nieuwe Volkswagens is de lokale omroep in staat gesteld om snel en gemakkelijk verslag te doen van alle actuele zaken en evenementen rondom Dordrecht. Eén van de simpele maar doeltreffende doelstellingen van AA Lease: zorgeloze mobiliteit! En wat RTV Dordrecht betreft: “Keep UP the good work” kun je nu wel heel letterlijk nemen…

 

Voor meer informatie:

www.aalease.nl e/o www.rtvdordrecht.nl