Actueel nieuws

 

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen over bijzondere gebeurtenissen, speciale afleveringen, onze evenementen en de maatschappelijke activiteiten die wij verrichten.

City Swim Dordrecht 2019: AA Lease deed mee!

Dordrecht, augustus 2019

 

Dit jaar hebben AA Lease en Ames deelgenomen aan ”Swim to Fight Cancer Dordrecht” ook wel bekend als City Swim Dordrecht. Vier medewerkers vormden samen het zwemteam. Er is maar liefst € 4.222 opgehaald. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots op deze prestatie en willen alle donateurs van de City Swim bedanken voor hun bijdragen!

Haal het maximale uit uw elektrische auto!

Dordrecht, augustus 2019

 

Honderd jaar geleden reden er wereldwijd duizend elektrische auto’s, maar deze verdwenen al snel uit het straatbeeld. Nu, honderd jaar later, heeft de elektrische auto zich in een hoog tempo ontwikkeld. Het aantal kilometers dat u kunt rijden is groter dan ooit. Wij hebben nog een aantal tips om het maximaal aantal kilometers te rijden

Vijf Volkswagen Transporters voor Stichting SPON

Dordrecht, juli 2019

 

AA Lease heeft samen met Ames Sliedrecht vijf nieuwe Volkswagen Transporters afgeleverd aan Stichting SPON. Deze stichting biedt onderwijs en begeleiding aan leerlingen van 4 tot 20 jaar met een specifieke onderwijs- en ondersteuningsvraag. SPON geeft passend onderwijs op scholen in de regio (o.a. Sliedrecht, Zwijndrecht, Papendrecht)

De uitslag van de Roparun is bekend!

Dordrecht, juli 2019

 

Drie weken geleden vond de 28ste editie van de Roparun plaats. Er deden ruim 8.000 deelnemers (verdeeld over 323 teams) mee om geld in te zamelen. Na bloed, zweet & tranen is het de deelnemers gelukt om weer een enorm hoog bedrag in te zamelen! Op vrijdag 28 juni is bekendgemaakt dat er maar liefst € 5.626.988,79 is opgehaald!

AA Lease Haringparty was een succes!  

Dordrecht, juni 2019

 

Gisteren mochten AA Lease, Ames Autobedrijf en BDO bijna 450 relaties verwelkomen op de jaarlijkse Haringparty. Het evenement vond zoals altijd plaats aan de Handelskade in Dordrecht. We kijken terug op een geslaagd evenement. Een avond waar wij hebben genoten!

50 jaar AA Lease en AA Rental! 

Dordrecht, mei 2019

 

AA Lease en AA Rental bestaan 50 jaar! En daar zijn wij heel trots op! Het begon eind jaren zestig, Ames Autobedrijf startte met het verhuren en leasen van auto’s. In de loop der jaren werden deze onderdelen steeds belangrijker en werden AA Lease en AA Rental opgericht. Nu, 50 jaar later, staan we stil bij ons jubileum.

Bij AA Lease gaan we voor waterstof!

Dordrecht, april 2019

 

Samen met onze klant en H-Point Dordrecht werken we aan een schoner Nederland! AA Lease concentreert zich op slimme mobiliteit. Wij willen onze klanten blijven inspireren om de beslissende stappen naar een duurzaam wagenparkbeheer te blijven zetten. Eind april de eerste waterstofauto’s van AA Lease de weg opgegaan.