Het coronavirus zorgt snel voor uitzonderlijke omstandigheden. Terwijl u dit leest, krijgt een “nieuwe normale situatie” langzaam vorm. Aandacht voor mensen en onze samenleving is belangrijker dan ooit. De afgelopen dagen heeft de Nederlandse overheid maatregelen genomen om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te beperken. Uit voorzorg voor onze relaties, medewerkers, leveranciers en om onze bedrijfscontinuïteit te garanderen, hebben wij een aantal maatregelen genomen. Deze zijn conform de richtlijnen van het RIVM.

 

Wij blijven voor u klaarstaan!

Ook de komende tijd staan wij (onveranderd) voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. Zo hebben de genomen maatregelen geen invloed op onze telefonische bereikbaarheid. Uw vaste contactpersoon binnen AA Lease is bereikbaar op het bekende nummer en vanzelfsprekend ook per mail. Onze dienstverlening verandert daarmee niet.

 

Thuiswerken

Sinds deze week is het personeel van AA Lease opgesplitst. De helft van onze medewerkers werkt inmiddels vanuit huis. Onze infrastructuur is hierop ingericht en zo kunnen wij onze dagelijkse werkzaamheden voortzetten.

 

Onze dienstverlening

Geplande relatiebezoeken zullen we tot nader order verzetten. Hiervoor nemen wij spoedig contact op. Wij doen er alles aan om u op onze gebruikelijke manier van dienst te zijn. Echter kunnen bepaalde zaken net iets anders verlopen dan u gewend bent. Wij vragen uw begrip hiervoor.

 

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij het uiteraard graag. Wij staan voor u klaar!

Wij wensen u en uw naasten het allerbeste.

 

Mede namens alle collega’s,

Met vriendelijke groet,

 

Hans de Boer

Algemeen Directeur