De ultieme eco-auto rijdt bij AA Lease: Hyundai NEXO

Dordrecht, april 2019

 

Samen met onze klant en H-Point Dordrecht werken we aan een schoner Nederland! AA Lease concentreert zich op slimme mobiliteit, gericht op het minimaliseren van de impact op het milieu. Wij willen onze klanten blijven inspireren om de beslissende stappen naar een duurzaam wagenparkbeheer te blijven zetten. Zo zijn eind april de eerste waterstofauto’s van AA Lease de weg opgegaan.

Waterstof 

Rijden op waterstof: het kan, het is schoon én het is de toekomst. Waterstof wordt geproduceerd met duurzame energie en is daarmee een milieuvriendelijker alternatief voor benzine en diesel. Tanken kan bij speciale waterstofstations. Bovendien heb je een volle tank in slechts 5 minuten! Hoewel het op dit moment alleen mogelijk is om in Rhoon, Helmond en Delfzijl te tanken, zal het aantal waterstofstations de komende jaren toch verder toenemen. Zo wordt verwacht dat er in 2020 twintig waterstofstations in Nederland zijn.

 

Hyundai NEXO

Een bijzondere (nieuwe generatie) waterstofauto. De Hyundai NEXO is een elektrisch aangedreven auto en is bovendien geheel emissievrij. Dit wil zeggen dat er tijdens het rijden geen schadelijke stoffen (CO2) vrijkomen. Volgens de nieuwe WLTP testmethode kan de auto een afstand van 665 kilometer afleggen met een volle tank. Daarnaast heeft de innovatieve Hyundai NEXO en aantal nieuwe rij-hulpsystemen, namelijk:

  • Blind spot view monitor
  • Remote smart park assist
  • Advanced Driver Assistance Systems

 

Wil je meer weten over de Hyundai NEXO? Ga voor meer informatie naar: www.hyundai.nl/hyundai-nexo

 

AA lease concentreert zich op slimme mobiliteit die voorziet in de behoeftes van keuzevrijheid, flexibiliteit, efficiëntie en ook milieuvriendelijkheid. Wij wensen de berijders van de Hyundai NEXO’s hele fijne, maar vooral ook veilige kilometers toe!