De uitslag van Roparun 2019 is bekend! 

Drie weken geleden vond de 28ste editie van de Roparun plaats. Er deden ruim 8.000 deelnemers (verdeeld over 323 teams) mee om geld in te zamelen. Na bloed, zweet & tranen is het de deelnemers gelukt om weer een enorm hoog bedrag in te zamelen! Op vrijdag 28 juni is bekendgemaakt dat er maar liefst € 5.626.988,79 is opgehaald!

 

AA Lease en AA Rental hebben ook dit jaar weer hun steentje bijgedragen door in totaal 11 bussen te sponsoren aan diverse relaties. Wij zijn enorm trots en willen hen bedanken voor al hun inzet!

Over de Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs en Hamburg naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, geld ophalen voor instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Roparun. Deze is als volgt: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven‘. Jaarlijks door doen er duizenden deelnemers mee aan de run. Naast de losse donaties hebben de bedrijven zelf geld ingezameld middels zelfbedachte acties. De afgelopen 27 edities is al meer dan 84 miljoen euro opgehaald voor. Voor meer informatie over de goede doelen, kijk bij het onderdeel Doelen.

 

Kijk voor meer informatie op www.roparun.nl.