AA Lease

Telefoniste

(15-25 uur per week, Dordrecht)

 

Ben jij de gastvrije telefoniste die ons team komt versterken? Beschik jij over een klantvriendelijke instelling? Heb jij daarnaast enige ervaring als telefoniste of op de klantenservice? Dan zoeken wij jou!

 

Hoe ziet je werkdag bij AA Lease eruit?

Jij zorgt ervoor dat al onze klanten netjes en snel te woord worden gestaan! Samen met twee andere collega’s ben jij verantwoordelijk voor het beheren van onze telefooncentrale. Bij ieder binnenkomend gesprek luister jij goed naar de vraag van de klant en zorg je dat je hem of haar doorverbindt met de juiste persoon binnen onze organisatie. Door jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en klantgerichtheid sta jij al onze klanten vriendelijk en zakelijk te woord. Daarnaast bestaat het uitvoeren van licht administratieve werkzaamheden tot je vaste takenpakket.

 

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Wij hoeven je uiteraard niet te vertellen dat je ervaring hebt met telefonie en dus graag in contact staat met mensen. En dat varieert van opdrachtgevers tot berijders en van leveranciers tot collega’s.

 

Wil jij deze functie echt tot een succes maken? Dan vragen wij ook:

 • een goede telefoonstem;
 • je bent minimaal 15 uur beschikbaar per week. De vaste werktijden zijn op de dinsdagmiddag, donderdagmiddag en vrijdagmiddag van 13:00 tot 18:00 uur;
 • daarnaast ben je flexibel in te plannen bij bijvoorbeeld vrije dagen van collega’s;
 • verantwoordelijkheidsgevoel en bereid zijn bij drukte even een tandje bij te zetten.
 • dat je woonachtig bent in de regio Drechtsteden/Rijnmond

 

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte ook leuk zijn!

 

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

 • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding
 • (online) trainingen en goede begeleiding van jouw collega’s
 • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Dit kan binnen je eigen functie maar je kunt ook doorgroeien naar een andere functie
 • een vast contract bij goed functioneren
 • de nodige super-gezellige personeelsuitjes en -evenementen

Ga de uitdaging aan, word deel van ons enthousiaste team!
En? Is deze functie jou op het lijf geschreven? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaand formulier of mail naar pz@aalease.nl. We zien je reactie graag tegemoet!

Sollicitatieformulier

  Achternaam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Opleidingsniveau
  Upload je CV (uitsluitend doc/docx/jpg/pdf)
  Betreft vacature
  Je motivatie