Medewerker Sales Support

(Fulltime, Dordrecht)

 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en wil je je commerciële talenten omzetten in sterke vaardigheden? Dan zoeken wij jou!

 

Wat ga je doen in de functie van Sales Support?

Jij zorgt voor een uitstekende service richting onze (potentiele) klanten. Hoe ga je dit doen? In deze veelzijdige functie ben je het eerste aanspreekpunt voor de (potentiele) klanten van AA Lease. Je adviseert klanten op het gebied van mobiliteit en autokeuze. Daarnaast verzorg je offertes op maat en sta je nauw in contact met de klanten. Onze klanten kunnen met al hun vragen bij jou terecht en jij zorgt ervoor dat dit goed wordt opgepakt en teruggekoppeld. Naast het relatiebeheer is het uitbouwen van bestaande relaties en het winnen van nieuwe klanten een belangrijk onderdeel van de functie. Je zult deze proactief gaan benaderen. Je werkt nauw samen met de sales buitendienst om alles goed te laten verlopen.

Heb jij een commerciële drive en wil jij op termijn doorgroeien naar een buitendienstfunctie? Geen probleem, wij leiden je hier graag voor op! We bieden je hiervoor interne en externe opleidingsmogelijkheden.

 

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat jij goed bent in het binden van (potentiele) klanten en dat je commercieel bent ingesteld. Jij zorgt voor een uitstekende communicatie richting onze klanten, zodat zij een goede keuze kunnen maken ten aanzien van hun mobiliteit. Daarnaast vragen wij ook:

  • een afgeronde MBO+ opleiding met enige jaren werkervaring of een afgeronde HBO-opleiding;
  • de wil tot scoren;
  • goede administratieve vaardigheden;
  • oog voor kwaliteit.

 

Wat kan je van ons verwachten? 

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team, waarin je wordt gewaardeerd om je prestaties. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je door middel van goede begeleiding van je collega’s uitsteken worden ingewerkt in jouw nieuwe functie.

 

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

  • Een goed salaris;
  • Volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf;
  • Een vast contact bij goed functioneren.

 

Over AA Lease 

AA Lease is een grote universele autoleasemaatschappij met maar liefst 11.000 contracten in beheer. In totaal werken wij met 45 enthousiaste collega’s om er iedere dag ervoor te zorgen dat wij onze klanten goed kunnen helpen. Met persoonlijke aandacht als belangrijk speerpunt, weet AA Lease klanten aan zicht te binden en jarenlange relaties aan te gaan.

 

Word deel van on enthousiaste team! 
Is deze functie op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan gelijk via de ‘solliciteer direct’ button. Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Bel dan gerust naar onze HR afdeling via 078-632 22 11 of bekijk de website www.werkenbijamega.nl. Zij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen je snel te mogen ontmoeten!