AA Lease

Medewerker Inkoop & Afleveringen

(fulltime/parttime, Dordrecht)

 

* Je bent dagelijks in contact met klanten en leveranciers
* Je bent verantwoordelijk voor de planning van af te leveren auto’s
* Jij bent de schakel tussen de leveranciers en onze collega’s

 

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging en zou je willen werken bij een succesvolle leasemaatschappij? Wij zoeken enthousiaste kandidaten.

 

Wat ga je doen?

In deze veelzijdige functie ben je verantwoordelijk voor het totale proces vanaf de bestelling tot de aflevering van de door onze klanten gewenste auto’s. In deze functie ben je de spil tussen de commerciële afdeling en onze leveranciers. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het onderhouden van contacten met leveranciers en collega’s inzake de bestelling van de auto’s en bijbehorende levertijden en het verzorgen van afspraken met dealers en berijders voor de aflevering van de nieuwe auto.

 

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat je oog voor kwaliteit en een kritische instelling hebt. Je bent in staat om procesmatig te werken en bewaakt de relatie met onze klanten en berijders. Wil je van deze functie echt een succes maken? Dan vragen wij ook:

 • een afgeronde MBO+ opleiding;
 • uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • een klant- en servicegerichte instelling;
 • gevoel en affiniteit voor automatisering en kennis van MS Excel en MS Word.

 

Wat kan je van ons verwachten?

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team, waarin je wordt gewaardeerd om je prestaties. Naast een serieuze werkhouding vinden wij de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je door middel van goede begeleiding van je collega’s uitstekend worden ingewerkt in jouw nieuwe functie. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

 • een goed salaris;
 • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf;
 • een vast contract bij goed functioneren.

 

Over AA Lease

AA Lease is een grote universele autoleasemaatschappij met maar liefst 11.000 leasecontracten in beheer. In totaal werken wij met 45 enthousiaste collega’s om iedere dag ervoor te zorgen dat wij onze klanten goed kunnen helpen. Met persoonlijke aandacht als belangrijk speerpunt, weet AA Lease klanten aan zich te binden en jarenlange relaties aan te gaan.

 

Voldoe jij aan dit profiel?
Dan maken we graag kennis met je! Reageer via de onderstaand formulier of mail naar pz@aalease.nl. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Sollicitatieformulier

  Achternaam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Opleidingsniveau
  Upload je CV (uitsluitend doc/docx/jpg/pdf)
  Betreft vacature
  Je motivatie