AA Lease

Medewerker Contractbeheer

(Fulltime/parttime, Dordrecht)

 

Wil jij grip hebben op het hele proces vanaf het moment dat een lease-auto wordt afgeleverd tot het moment dat we de auto weer terug zien? Werk jij het best onder druk en ziet jouw ideale werkdag er het liefst elke dag net even anders uit? Dan kan dit zomaar jouw nieuwe baan zijn!

 

* Je staat dagelijks in contact met onze klanten en collega’s

* Je zorgt voor een goede administratie en houdt berijders tevreden op de weg

* Jij weet goede prioriteiten te stellen

 

Wat ga je doen?

AA Lease beheert ruim 11.000 auto’s voor ruim duizend verschillende opdrachtgevers. In deze functie is het jouw taak om er samen met het team van zes andere collega’s voor te zorgen dat dit allemaal soepel verloopt.

 

Hoe je echt van toegevoegde waard bent?

 • Jij zorgt ervoor dat alle contracten van de relaties op orde zijn vanaf het moment dat de auto wordt besteld tot het moment dat we de auto weer terugkrijgen. Jij hebt alles tot in de puntjes geregeld!
 • Jij weet eventuele wijzigingen tijdens een lopend contract punctueel door te voeren.
 • Door het opstellen van periodieke rapportages ondersteun je ons commerciële team.

In deze functie sta je in nauw contact met je collega’s van de afdeling Commercie en zul je via hen vragen van klanten ontvangen. Deze werkzaamheden zijn soms lastig vooraf te plannen waardoor het belangrijk is dat je goed prioriteiten weet te stellen. Na een gedegen inwerkperiode weet je dus welke taken er voorrang hebben en wat er van jou wordt verwacht.

 

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?
Uiteraard hoeven we je niet te vertellen dat jij uitstekende communicatieve vaardigheden hebt en dat je een klant- en servicegerichte instelling hebt. Daarnaast vragen wij ook:

 • Een afgeronde MBO 4 opleiding met enkele jaren werkervaring of een recent afgeronde HBO opleiding;
 • Dat je snel kunt schakelen en oog voor detail hebt;
 • Uitstekende kennis van MS Excel en MS Word.

 

Wat kun je van ons verwachten?

Binnen ons bedrijf kom je te werken in een enthousiast en collegiaal team waarin je wordt gewaardeerd om je prestaties. Naast een serieuze werkhouding vinden wij ook de sfeer erg belangrijk. Werken moet tenslotte leuk zijn! Als je bent aangenomen zul je door middel van goede begeleiding van je collega’s uitstekend worden ingewerkt in jouw nieuwe functie.

Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

 • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding;
 • volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen ons bedrijf;
 • een vast contract bij goed functioneren.

 

Over AA Lease

AA Lease is een grote universele autoleasemaatschappij met maar liefst 11.000 leasecontracten in beheer. In totaal werken wij met 50 enthousiaste collega’s om iedere dag ervoor te zorgen dat wij onze klanten goed kunnen helpen. Met persoonlijke aandacht als belangrijk speerpunt, weet AA Lease klanten aan zich te binden en jarenlange relaties aan te gaan.

 

Voldoe jij aan dit profiel?
Dan maken we graag kennis met je! Reageer via de onderstaand formulier of mail naar pz@aalease.nl. Wij nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Sollicitatieformulier

  Achternaam
  E-mailadres
  Telefoonnummer
  Woonplaats
  Opleidingsniveau
  Upload je CV (uitsluitend doc/docx/jpg/pdf)
  Betreft vacature
  Je motivatie