Assistent Controller

(Fulltime, Dordrecht)

 

Sta jij aan het begin van je carrière en ben je zelfstandig, proactief, analytisch sterk en zoek je een leuke baan waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou!

 

Wat ga je doen?

Bij ons heb je als assistent controller een verantwoordelijke en veelzijdige baan. Een baan waarin jij jezelf kan ontwikkelen op zowel vakinhoudelijk als persoonlijk vlak.

Je komt te werken in een klein controlling team wat samen werkt aan de totale financiële controle van de gehele organisatie. Hierdoor zijn je werkzaamheden zeer divers.

Je bent o.a. verantwoordelijk voor het opstellen van diverse specificaties, het bijhouden van tussenrekening en het opstellen en  verwerken van diverse factuurbestanden. Daarnaast assisteer je bij het opstellen van de budgetten, maand- en kwartaalrapportages, de jaarrekening en diverse management informatie.

 

Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken?

Jij bent proactief en vindt het leuk om je handen uit de mouwen te steken. Je kunt je goed bewegen in de organisatie en praat met mensen om de juiste informatie te krijgen. Van nature ben je nieuwsgierig en leergierig en je ziet deze functie dan ook als ideale stap om je verder te verdiepen en te ontwikkelen. Daarnaast heb je affiniteit met IT.

Daarnaast vragen wij ook:

  • Een financiële HBO opleiding
  • Hands on mentaliteit
  • De drive om continu te blijven leren, ontwikkelen en groeien.

 

Wat kan je van ons verwachten? 

We zijn een hecht, hardwerkend en betrokken team waar een professionele werkomgeving samen gaat met een persoonlijke en informele sfeer. Daarnaast is AA Lease altijd op zoek naar nieuw talent! Je wordt uitstekend begeleid door je collega’s, zodat je zo snel mogelijk bent ingewerkt voor de functie. Daarnaast kun je bij ons natuurlijk rekenen op:

  • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding.
  • genoeg mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
  • een vast contract bij goed functioneren.

 

Over AA Lease en AA Rental

AA Lease is een grote universele autoleasemaatschappij met maar liefst 10.000 leasecontracten in beheer. AA Rental is een grote onafhankelijke verhuurmaatschappij met veel ervaring in zowel de zakelijke als de particuliere verhuur.  In totaal werken wij met ongeveer 45 enthousiaste collega’s om er iedere dag voor te zorgen dat wij onze klanten goed kunnen helpen. Met persoonlijke aandacht als belangrijk speerpunt, weten AA Lease en AA Rental klanten aan zich te binden en jarenlange relaties aan te gaan.

 

Word deel van on enthousiaste team! 
Is deze functie op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan gelijk via de ‘solliciteer direct’ button. Wil je eerst nog meer weten voordat je bij ons solliciteert? Bel dan gerust naar onze HR afdeling via 078-632 22 11 of bekijk de website www.werkenbijamega.nl. Zij geven graag antwoord op jouw vragen en hopen je snel te mogen ontmoeten!