Verkerkloop 2022

De Verkerkloop 2022 was een groot succes!
Gisteren vond de jaarlijkse Verkerkloop plaats. Er deden bijna 2.700 deelnemers en 100 bedrijventeams mee om geld in te zamelen voor het Rotary Verkerk bos. In totaal is er dan ook €20.000 opgehaald.

 

De uitslag van de bedrijvenloop laat nog even op zich wachten, maar speciaal willen we onze sportieve collega’s van AA Lease en AA Rental bedanken voor hun inzet! We zijn enorm trots op hun resultaat!

Goede doel

De Verkerkloop stond dit jaar in het teken van de natuur. Samen met Staatsbosbeheer wordt er een nieuw bos gepland tussen Zwijndrecht en Heerjansdam. Uiteindelijk zal het “Rotary Verkerk bos” een nieuw stuk natuur zijn voor de Drechtsteden waar iedereen van kan genieten. Een prachtig initiatief waar we helemaal achter staan!

 

Over de Verkerkloop

Bij het 50-jarig bestaan van Verkerk in 1973 wilde de toenmalige directeur een aantal leuke activiteiten opzetten. Een voormalig medewerker kwam op het idee om een prestatieloop te organiseren voor de medewerkers en voor lopers uit Zwijndrecht. De eerste Verkerkloop was een feit. In 1999 sloot Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel zich bij de organisatie van de Verkerkloop aan. Toen werd ook de bedrijvenloop geïntroduceerd, waarmee jaarlijks veel geld voor goede doelen in Zwijndrecht en omgeving wordt binnengehaald. Ieder jaar wordt door de organisatie in overleg met Rotaryclub Zwijndrecht Waal en Devel een goed doel in de regio Zwijndrecht bepaald waar de opbrengst van de Verkerkloop naartoe gaat.

 

Kijk voor meer informatie op www.verkerkloop.nl

Onze collega’s in actie