Fiets naar je Werkdag 2024

Op donderdag 16 mei was het de 18e editie van de Fiets naar je Werk Dag. Op deze dag wilden we zoveel mogelijk collega’s aanmoedigen om lekker op de fiets naar het werk te gaan. En dat is gelukt!

 

Ondanks het wisselvallige weer heeft toch een grote groep collega’s de fiets gepakt, met of zonder regenjas. Bij aankomst stond er een goed gevuld ontbijttasje voor hen klaar om de werkdag gezond van start te gaan. Ook heeft de collega die als eerste arriveerde 2 kaarten gewonnen voor een wedstrijd naar keuze van FC Dordrecht. Het was een geslaagde dag!

Waarom met de fiets?

  • Verandering begint bij jezelf. Om een duurzame toekomst tegemoet te gaan, moeten we zelf het initiatief nemen voor verandering;
  • Wie regelmatig fietst, is fitter en gezonder. Fietsen naar het werk kan niet alleen de fysieke gezondheid verbeteren, maar ook de mentale gezondheid;
  • Fietsen is beter voor het milieu, in tegenstelling tot het vervoer per auto;
  • Je hebt geen last van files en eventuele parkeerproblemen.

 

De route naar een duurzaam wagenpark

Het onderwerp duurzaamheid is niet meer weg te denken. Daarnaast zorgen de veranderen wet- en regelgeving er ook voor dat onze klanten hun wagenpark moeten vergroenen en steeds meer moeten investeren in milieuvriendelijke alternatieven, waaronder de fiets. Als partner op het gebied van mobiliteit neemt AA Lease graag alle mobiliteitsvragen met je door en adviseert je daar waar nodig. Neem gerust contact met ons op. Bel naar 078 – 631 13 12 of stuur een mail naar info@aalease.nl.