Een hele fijne zomerperiode!

Nieuw: AA Leasefiets, mobiliteit met gezond verstand

Vanaf heden lease je ook je fiets heel eenvoudig en voordelig bij AA Lease! Tegen een vaste bijtelling van 7% kun je de (elektrische) fiets zowel zakelijk als privé gebruiken. AA Lease biedt een ruim aanbod aan fietsmerken en modellen die besteld kunnen worden bij ruim 500 winkels van Bike Totaal en Profile in Nederland. Maak kennis met AA Leasefiets! Lees er alles over op www.aaleasefiets.nl, vraag de brochure aan of neem contact op met een van onze leaseadviseurs.

Ga naar de website

 

Unieke aanbieding voor snelle (en slimme) beslissers!

De SKODA ENYAQ iV is op dit moment de bestverkochte elektrische auto van Nederland. Door zijn populariteit is de ENYAQ iV bijna in heel Nederland uitverkocht maar wij hebben de hand nog weten te leggen op een aantal spiksplinternieuwe exemplaren. Slimme beslissers genieten hiermee nog van 12% bijtelling en je kunt dit jaar nog rijden. Moeten we nog meer vertellen? Vraag nu een offerte aan voordat het te laat is!

Bekijk aanbieding

 

Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker

Niets is zo vervelend als schade aan je leaseauto. Om het hele proces te vereenvoudigen kun je sinds kort ook online je schade melden. Zo kunnen we je snel en efficiënt van dienst zijn. Zo zorgen we er samen voor dat schade snel wordt gerepareerd en je zo min mogelijk overlast hiervan ondervindt. De schade zelf is al vervelend genoeg. Heb je onverhoopt schade? Meld dit via het digitale schadeformulier.

Schade melden

 

De vrijheid van een huurauto

Gelukkig lijkt het er steeds meer op dat we weer op reis kunnen deze zomer! Heb je in de zomerperiode tijdelijk een andere, grote auto nodig? Of wil je even bewust een benzine- of dieselauto rijden, ter vervanging van je elektrische auto? AA Rental biedt je die vrijheid! Ons online reserveringssysteem “Click and Drive” is onlangs geheel vernieuwd en we maken het je hiermee nog makkelijker om snel en voordelig een huurauto te regelen. Een tip vooraf: wees er snel bij want de vakantiekoorts is ook bij ons nu al heel goed merkbaar! Klik op de button en reserveer nu je huurauto.

Reserveer een auto

 

Wist je dat…
AA Rental ook elektrische auto’s in de verhuur heeft? Wil je eens de populaire Volkswagen ID.3 of Skoda ENYAQ iV uitproberen? Geniet van de stilte en ga direct naar onze website: https://www.aaclickanddrive.nl/

Fijne en gezonde zomer!

Wij blijven aan de weg timmeren met nieuwe innovatieve diensten, producten en oplossingen voor zowel werkgever als werknemer. Zo helpen wij bedrijven actief met de transitie van benzine naar elektrisch. Of helpen we je met een slim mobiliteitsbudget, zeker in deze tijd heel actueel! Wil je meer weten over een van deze onderwerpen, neem dan direct contact met ons op. Directie en medewerkers van AA Lease en AA Rental wensen je een hele fijne en gezonde zomer!