Wij regelen het wagenparkbeheer voor u!

Het beheren van een wagenpark neemt veel tijd in beslag, tenzij AA Lease u hier bij helpt! Met onze mobiliteitsoplossing Fleetmanagement, ofwel wagenparkbeheer, nemen wij het beheer van het wagenpark bij u uit handen. Denkt u hierbij aan inkoop en verkoop, onderhoud, reparatie, vervangend vervoer, verzekeringen en (brandstof-) administratie.

Met Fleetmanagement heeft u meer ruimte om zich te richten op de kernactiviteiten van het bedrijf. Wij nemen het beheer van uw wagenpark uit handen, desondanks blijft u economisch eigenaar van het wagenpark. De lease-auto’s staan, namelijk bij u op de balans. Tussentijds ontvangt u informatie over de maandelijkse kosten van het wagenpark. Door middel van onze online en/of offline rapportages heeft u ook altijd een actueel overzicht. Zo kunt u gemakkelijk bijsturen waar nodig is.

Het wagenparkbeheer wordt altijd op maat samengesteld. Wij bieden verschillende mobiliteitsoplossingen en samenwerkingsmogelijkheden, zo doet iedereen waar hij of zij goed in is:

Vervangend vervoer

Brandstofbeheer

Verzekeringen

Reparatie, onderhoud en banden

Houderschapsbelasting

Inkoop van (nieuwe) auto’s

Verkoop van leaseauto’s

Wat kunnen wij voor u betekenen?