Dit jaar hebben AA Lease en Ames deelgenomen aan ”Swim to Fight Cancer Dordrecht” ook wel bekend als City Swim Dordrecht. Vier medewerkers vormden samen het zwemteam. Er is maar liefst € 4.222 opgehaald. Wij zijn natuurlijk ontzettend trots op deze prestatie en willen alle donateurs van de City Swim bedanken voor hun bijdragen!

Op de bovenstaande foto ziet u van links naar rechts de deelnemers van het AA Lease / Ames zwemteam: Aaron de Haan, Coen Bel, Mitchell Onderweegs en Ivo Boom.

Over Swim to Fight Cancer

Swim to fight cancer is in 2014 ontstaan door een aantal gedreven mensen met een leuk idee: Deelnemers en teams die in de stad, in de grachten gaan zwemmen. De deelnemers en teams zwemmen niet alleen omdat ze het leuk vinden maar ook voor een goed doel. De deelnemers en teams proberen namelijk door middel van donaties zo veel mogelijk geld op te halen voor het onderzoek naar kanker. Swim to Fight Cancer is een mooi initiatief dat de afgelopen jaren is uitgegroeid tot een succesvol evenement dat door heel Nederland wordt georganiseerd. Het is mooi om te zien hoeveel mensen er ieder jaar mee zwemmen, met ieder zijn/haar persoonlijke motivatie. Inmiddels is er door Swim to Fight Cancer een enorme bijdrage geleverd aan het kankeronderzoek.

Benieuwd naar wat Swim to Fight Cancer tot nu toe heeft opgehaald? Klik dan hier