header-blue-tag-lease

BLUETAG LEASE, WINST VOOR MILIEU EN PORTEMONNEE

 

BlueTag Lease is het duurzame label van AA Lease. Wij weten als geen ander dat ieder bedrijf haar eigen mobiliteitsbehoefte heeft, vandaar dat bij BlueTag op maat gemaakte duurzame mobiliteitsoplossingen centraal staan. Daarbij zorgen wij ervoor dat de oplossingen optimaal aansluiten bij uw mobiliteitsbehoefte én duurzame beleid.

Er zijn verschillende producten en diensten die bijdragen aan het verduurzamen van een wagenpark. Afhankelijk van onder meer de omvang van uw wagenpark en beleidsvoering kan AA Lease u zorgvuldig adviseren over passende mobiliteitsoplossingen. Zo is BlueTag niet alleen winst voor het milieu maar ook voor de portemonnee!

Duurzame producten


Het startpunt van milieuverantwoorde mobiliteit is de BlueTag CO2-footprint van uw complete wagenpark. Naast de footprint en het bijbehorende reductieplan heeft AA Lease tal van duurzame producten en diensten. Aan de rechterkant een overzicht. Nieuwsgierig wat AA Lease voor u kan betekenen? Neem dan contact op met uw leaseadviseur.

Duurzaamheid AA Lease


De inspanningen van AA Lease gaan verder dan onze duurzame producten en diensten. Ook de eigen interne duurzaamheid staat voorop. AA Lease is ondermeer ISO 14001 gecertificeerd. AA Lease wil uw duurzame mobiliteitspartner zijn, een bijdrage leveren aan de CO2-reductie en meedenken over het leveren van de schoonste mobiliteitsoplossingen. Klik hier voor meer informatie over onze interne duurzaamheid.

 

Tabel BlueTag Lease

Logo AA RENTAL BlueTag  Dé oplossing voor duurzaam rijden     
Copyright © AA Lease
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site.