logo amega


AA Lease is een Amega onderneming
Met een geschiedenis van bijna honderd jaar, ligt een stabiel fundament onder Amega Holding. De onderneming profileert zich nadrukkelijk als een partner die garant staat voor onbezorgde automobiliteit in de regio Rijnmond en de Drechtsteden.


Het begrip ‘partner’ is kenmerkend voor de filosofie achter Amega Holding. De missie is mensen onder alle omstandigheden mobiel maken en mobiel houden. Zakelijke én particuliere klanten vinden bij Amega Holding een gedegen groep bedrijven die gespecialiseerd zijn in kwalitatief hoogwaardige service- en dienstverlening voor personen- en bedrijfswagens en professioneel fleetmanagement.

Amega is niet alleen partner in mobiliteit, maar ook in duurzaamheid.  De missie 'Totale mobiliteitsoplossingen aanbieden gericht op het minimaliseren van de impact op het milieu,  zonder de duurzaamheid binnen onze eigen organisatie uit het oog te verliezen.', staat dan ook centraal in de werkwijze van Amega.

De inspanningen van Amega gaan verder dan de eigen producten en diensten. In de duurzaamheidsverklaring van Amega zijn de volgende doelen opgenomen:

  • Duurzaamheid vast onderdeel in ons inkoopbeleid;
  • Elke vestiging voldoet aan marktrichtlijnen (Erkend Duurzaam Plus, Duurzaam Repareren en MVO FOCWA);
  • Eind 2014 energiemanagement gereed met energiebesparingsplan;
  • Eind 2014 afvalmanagement gereed, afval bestaat niet;
  • Medewerkers getraind op duurzaamheid;
  • Adviseren van onze klant op reductie van emissies en alternatieve mobiliteit, zoals alternatieve brandstoffen, mobiliteitskaart, deel-auto, fiets/OV, enz.

Korte én lange termijn

 

Geborgde kwaliteit, één-op-één contact, maatwerk, onbegrensde flexibiliteit en optimaal kostenbewustzijn. De toegevoegde waarde van Amega Holding werkt dóór op de korte én de lange termijn. Het schaalvoordeel in combinatie met de kracht van een grote organisatie levert naast een concurrerende prijsstelling ook de zekerheid van continuïteit op.

Direct en indirect

 

Onder de vlag van Amega Holding valt alles wat direct én indirect betrekking heeft op automobiliteit. De onderneming bundelt meerdere dealerbedrijven, een universele leasemaatschappij, een autoverhuurbedrijf, twee schade-herstelbedrijven en één specialist voor een efficiënte inrichting van bedrijfswagens onder één vlag.

Non-stop-shopping

 

One-stop-shopping heeft plaats gemaakt voor non-stop-shopping. Dat is zeker van belang voor de regio Rijnmond en de Drechtsteden. Het economische hart van Nederland draait per slot van rekening 24 uur per dag op volle toeren. Automobiliteit fungeert hierbij als smeermiddel voor de veelzijdige bedrijvigheid. Daarom zijn de bedrijven van Amega Holding regionaal verspreid én zeven dagen per week dag en nacht bereikbaar.

Probleemoplossend vermogen

 

Ruim 450 gekwalificeerde medewerkers bewijzen dagelijks het probleemoplossend vermogen van het automotive concern. Daarin schuilt de kern van het verhaal: Amega bedrijven verkopen niet alleen auto’s en aanverwante diensten of producten, maar vooral zekerheid. De onbetaalbare zekerheid van automobiliteit.

Wilt u meer weten over Amega? Klik hier voor meer informatie of bezoek de website van Amega. 

 

 

Logo AA RENTAL BlueTag  Dé oplossing voor duurzaam rijden     
Copyright © AA Lease
Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies. Met de cookies volgen wij en derde partijen uw internetgedrag binnen onze site.