BlueTag

Duurzaam rijden

AA lease zet niet alleen in op duurzame producten, maar wil meer. AA lease concentreert zich op slimme mobiliteit, die voorziet in de behoefte van keuzevrijheid, flexibiliteit, efficiëntie en milieuvriendelijkheid. Wij nemen onze verantwoordelijkheid op duurzame mobiliteit en werken hand in hand met onze klanten om innovatieve mobiliteitsoplossingen te ontwikkelen.

Bij AA Lease heeft u de keuze uit een breed scala aan mobiliteitsoplossingen. AA Lease weet als geen ander dat ieder wagenpark haar eigen mobiliteitsbehoefte heeft, vandaar dat AA Lease op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen biedt zodat deze optimaal aansluiten bij uw mobiliteitsbehoefte én beleid. Met onze visie op duurzame mobiliteit willen wij onze klanten inspireren om de beslissende stappen naar een duurzaam wagenparkbeheer te zetten.  


Wat mag u van AA Lease verwachten?

·         AA Lease denkt met u mee over totale mobiliteitsoplossingen
·         AA Lease neemt haar verantwoordelijkheid betreft duurzaamheid
·         AA Lease is flexibel, speelt in op maatschappelijke trends én op uw mobiliteitsbehoefte 

Bent u benieuwd wat AA Lease zichzelf verder ten doel heeft gesteld? Klik dan hier voor ons duurzaam beleid. Uiteraard blijft AA Lease zich inzetten voor een voortdurende verduurzaming van haar producten, diensten en eigen operatie. 


Logo AA RENTAL BlueTag  Dé oplossing voor duurzaam rijden     
Copyright © AA Lease